Wil jij een volgende stap in je salescarrière zetten of vrijblijvend je mogelijkheden bespreken? Top! We helpen je graag als lifetime career advisor!

We spreken je graag op frequente basis, ook al ben je nog niet op zoek naar een nieuwe job. No strings attached! Zo kennen we op elke moment je wensen en ambities en kunnen we je ook meteen contacteren wanneer we mogelijkheden voor een nieuwe carrièrestap zien.

“Bij Headlight houden we geen interviews. We voeren gesprekken.”

“Wij denken niet in hokjes of vacatures. We horen graag wat jouw ambities zijn en geven dan persoonlijk advies. In de meeste gevallen kunnen we je op de korte of langere termijn verschillende projecten of mogelijke carrièrepistes voorstellen.”

Waarom kiezen voor Headlight?

  • Wij geloven in een persoonlijke en proactieve aanpak. Wij zijn geen cv-schuivers. Bij ons ben je geen nummer. We doen er alles aan om je wensen en ambities waar te maken.
  • Wij kennen de tech markt door en door en onderhouden een sterk netwerk van innovatieve start-ups, scale-ups en groeibedrijven. We kennen alle leuke up-and-coming tech bedrijven (en de gevestigde waarden), we kennen de eigenaars en hun visie en we weten precies wanneer ze je nodig hebben.
  • We zoeken een match op basis van je kennis, vaardigheden, attitude, wensen en ambities. Pleasure in the job puts perfection in the work! Bovendien staan we je bij tijdens héél het selectieproces.
  • We dagen je uit. Wij geven je niet het advies dat je wilt horen, wij geven je het advies dat je nodig hebt. No bullshit. Eerlijk duurt het langst.
  • Wij denken op korte én op lange termijn en houden steeds de vinger aan de pols. Zo kunnen we je optimaal continu begeleiden, wat je groei- en carrièrewensen ook zijn!

Hoe gaan we te werk?

Verkennend gesprek

We voeren geregeld en vrijblijvend gesprekken om jou en je carrièredoelen te leren kennen, zonder een specifieke klant in gedachten.

Op zoek naar een job match

De daaropvolgende maanden volgen we je proactief op en gaan we voortdurend na of er interessante mogelijkheden zijn voor jou.

Introductie bij een bedrijf

Zien we een match voor jou? Dan regelen we een gesprek. Ben je enthousiast, dan begeleiden we je door heel het proces. Anders zoeken we verder.

Proactieve opvolging

Aangenomen? Top! Dan plannen we meteen 3 opvolgmomenten in met jou én je nieuwe werkgever om na te gaan of de job helemaal je ding is.

Klaar voor een nieuwe uitdaging in sales?

Referenties

Valerie - Account Manager
"I highly recommend working with Headlight. They have a very good understanding and knowledge of the market, wich makes them stand out from other agencies. Due to their extended knowledge of the IT sector they are capable to link the right opportunity with the right candidate very accurately. Thanks to their good knowledge and relationship with their customers they where able to react/repond super fast, and where able to place me within 3 weeks. Also the tips/tricks for interviews & the efficient follow up gives you the best chances as a candidate."
Valerie - Account Manager

Benjamin - Business Development Manager
"Hoe vaak komt u het niet eens tegen, 'je moet doen wat je graag doet'? Je hoort het sporadisch, je ziet het af en toe eens verschijnen maar heel zelden loop je het tegen het lijf. Enkele maanden geleden kwam ik voor het eerst in contact met Headlight. In een uiterst professionele setting en aangepast op mijn agenda leerde Alexander mij op professioneel vlak beter kennen. Pas toen het voorstel van Headlight op tafel kwam viel het mij op. Wat zij doen, is met passie, kennis, ervaring en de juiste approach. Vandaag de dag ben ik dan ook gelukkiger dan ooit met mijn carrière en dit heb ik te danken aan Headlight."
Benjamin - Business Development Manager

Alex - Key Account Manager
"Dankzij Headlight vond ik de ideale match voor een volgende stap in mijn carrière. Nadat ik door hen werd gecontacteerd, ging ik met hen kennismaken en werden mij enkele interessante opportuniteiten voorgelegd. Ze vatten meteen de de koe bij de horens en verzorgden enkele introductiegesprekken. Meteen voelde ik aan dat de match die Headlight gemaakt had zeer nauw aanleunde bij mijn persoonlijke eisen. Vandaag ben ik dan ook zeer tevreden met over de vlotte samenwerking en next step. Wat Headlight voor mij bijzonder maakt, is de persoonlijke aanpak, de professionaliteit en de proactieve manier van werken"
Alex - Key Account Manager